Fortsätt till huvudinnehåll

Snart tjänstledig

Sista veckan innan tjänstledigheten innebär massor att göra på jobbet. Det innebär även en hel del fixande med olika manus på hemmaplan. Och tyvärr har ett förkylningsvirus också letat sig hit. Men jag inser att det som blir gjort, blir gjort.

Roligt är att Emma dyker upp (!) lite här och var. Idag var det lokaltidningen Norra Halland som gjort en notis om nya boken Våga hoppa. Samtidigt håller vi faktiskt på att redigera den fjärde boken om Emma. Det är en riktigt mysig berättelse - tycker både förlaget och jag! Jag väntar lite med att avslöja titeln, den kan ändra sig, men jag kan säga att det handlar om dans ...

Kommentarer

  1. Jag är inte alls avundsjuk - Jag är inte alls avundsjuk - jag är inte alls avundsjuk - Jag ÄR VERKLIGEN avundsjuk! Fast jag använder det positivt, som inspiration och drivkraft :) Kul med allt som händer, inte minst tjänstledigheten och att du är en sån TOPPEN-ambassadör för lättläst! Tummen upp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! För mig är det lätt att vara ambassadör för lättläst ;-)

      Radera

Skicka en kommentar