Fortsätt till huvudinnehåll

Nypon förlag i Helsingborg

Igår gjorde körde jag till Helsingborg för ett möte på Nypon förlag. Jag gjorde det till en riktig roadtrip och unnade mig en morgonfika på Solhaga Stenugnsbageri i Slöinge på nervägen och en kvällskopp på stranden i Mellbystrand på hemvägen.

Matnyttigt möte blev det också. Vi diskuterade kommande utgivning, både böcker som är på väg till tryckeriet just nu och annat som ligger i plan längre fram. Det kanske låter konstigt eftersom ett manus oftast bygger på en idé som bara kommer ... men jag skriver ju en del serier där vi planerar för fler böcker, exempelvis Djurdoktorn och faktaböckerna.

Vi pratade även om marknadsföring och releasefest för höstens böcker. Ska skriva mer om detta längre fram, men gör gärna en mental notering av datumet 8 september! Efter vårt möte satt jag kvar på Nypons kontor och skrev några timmar. Det gäller att passa på när inspirationen bokstavligen sitter på väggarna.

Kommentarer