Fortsätt till huvudinnehåll

Nu kör vi!

Idag rullar höstterminen igång hemma hos oss. Lite lätt åtminstone. Den riktiga rivstarten blir när skola och fritidsaktiviteter drar igång om två-tre veckor. Idag är vi i varje fall två föräldrar i jobb, ett barn på fritids och ett barn som fortfarande larvar omkring på sommarlov. Så gott som hela semestern har tillbringats i husvagnen och om du är nyfiken har jag varit flitig på min andra blogg, Campingfamiljen.

Mycket kul är på gång inför hösten. Först ut är sex nya böcker och bokreleasen på biblioteket i Kungsbacka om precis en månad - 8 september. Jag kommer även börja min utbildning till skrivpedagog på Skurups folkhögskola, första träffen är om bara två veckor. Och sedan blir det bokmässa i Göteborg såklart!

Jag är skrivsugen som attan. Har inte skrivit en manusrad på semestern. Visst var datorn med i husvagnen men campingliv med familjen främjar inte skrivmöjligheterna. Nu hoppas jag kunna förvalta min skrivlust väl ... När jag kom hem från semestern låg fem nya bokkontrakt i posthögen och det bidrar såklart till både lust och pepp! Det blir böcker nästa år också. Nu kör vi!