Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen på bokrelease 8 september!

Jag skröt om min skrivlust häromdagen och inte en manusrad har jag åstadkommit sedan dess. Istället har jag ägnat mig åt praktiskt fix inför bokrelease; möte med biblioteket, telefonmöte med förlaget, skickat ut inbjudningar, skapat evenemang på olika sajter ... Jättekul såklart! Var sak har sin tid, det är bara att inse.

Bjuder härmed in dig till bokrelease på Fyrens bibliotek i Kungsbacka på läskunnighetens dag 8 september klockan 16-19. Vi har hela sex böcker att fira! Det blir föredrag om lättläst, författarintervju, tävling, pyssel, frukt och godis. Mer detaljer hittar du i Göteborgs-Posten Guiden. Varmt välkommen!

Den här snygga affischen som snart pryder kommunens alla bibliotek har min vän Amelie Wintzell Enedahl fixat. Tack för det!


Kommentarer