Fortsätt till huvudinnehåll

Halländsk bokmässa

Även i år medverkar jag vid årets stora litteraturevenemang i Halland: Halländsk bokmässa den 26 november. Under hela dagen presenterar författare, bokförlag, litterära sällskap och andra organisationer från Halland sin utgivning och aktuella titlar. Det blir uppläsningar, samtal, workshoppar och läsinspiration. Naturligtvis finns det massor av fina böcker att köpa, ett perfekt tillfälle att handla julklappar alltså. Alla vill ju ha en bok :-)

Mässan pågår mellan klockan 10 och 16 på Stadsbiblioteket i Halmstad. Jag finns på plats med Tage, Linus, Elsa, Emma, Ivar och alla andra bokkompisar. Klockan 13.40 pratar jag om böcker och lättläst från Nissanscenen på entréplan.

Halländsk bokmässa arrangeras av Kultur i Halland tillsammans med Halmstad kommun, Varbergs kommun och Hallands författarsällskap. Program och utställare hittar du här på Region Hallands webbplats.


Kommentarer

  1. Så skoj! Den har jag helt missat ... får se till att medverka nästa år :)

    SvaraRadera
  2. Har inte funnits så länge. Tror att det är tredje gången mässan arrangeras i år. Massor av utställare men det behövs draghjälp för att nå ut till publiken.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar