Fortsätt till huvudinnehåll

Stipendietorka

För en månad sedan skrev jag att jag kraschar ekonomiskt om jag inte får ett stipendium i höst ... och det fick jag ju inte. Visserligen väntar jag besked från ytterligare ett ställe så ett litet hopp lyser ännu. Men jag fick inget från Författarfonden eller från Författarnas Kopieringsfond, det vill säga de stipendier som kan innebära mest pengar. Har jag kraschat ännu? Nä, men det är ingen överdrift att min ekonomi är hårt pressad.

Det är tur att vårterminen är fylld av klart lysande ljuspunkter i form av författarbesök ... Extra roligt är det att jag precis blev bokad för ett större skapande-skola-projekt i min hemkommun. Under vårterminen ska jag träffa alla klasser från förskoleklass till femman på en och samma skola. Visst är det härligt när en skola satsar så?!

Kommentarer