Fortsätt till huvudinnehåll

Sista Tage-böckerna ...

Tage på camping har sålt slut hos förlaget. Självklart är det härligt att så många fått upp ögonen för den här börja-läsa-serien, men det är också lite sorgligt eftersom inget nytryck är planerat. Eventuellt har enskilda bokhandlare kvar några exemplar och själv har jag ett litet lager här hemma. Välkommen att höra av dig, om du vill köpa direkt från mig!

Eller om du har ett förlag som vill återutge böckerna och publicera fler böcker i serien ...

Jag är verkligen glad och stolt över att mina fina debutböcker finns bland massor av läsare runt om i landet. Jag tänker på de mail jag fått från föräldrar som skickat bilder på sina barn med en Tage-bok i handen. "Den första bok min son/dotter läst helt själv" är det många som skrivit. Tack för den puffen! Bättre start än så kan inte en författare få :-)

Tage på camping finns på de flesta bibliotek runt om i vårt land och förhoppningsvis går det att låna böckerna under en lång tid framöver.

Här är det någon som kommer att få ett paket med Tage under veckan ...