Fortsätt till huvudinnehåll

Närproducerat i Göteborg

Närproducerat är en författardag då barn- och ungdomslitteratur står i fokus. Främst vänder sig dagen till bibliotekarier, pedagoger och andra som arbetar med kultur för barn och unga, men även övrigt intresserade är välkomna. Ett av dagens syften är att författare i Västsverige och potentiella bokare ska få möjligheten att mötas. Eftersom jag är en nyfiken själ har jag ofta lyssnat i publiken men den här gången ska jag stå på scen och prata!

Och vilket fint startfält jag befinner mig i ... Sara Lövestam är en av mina favoritförfattare, Christin Ljungqvist har jag följt sedan hon debuterade och jag är mycket nyfiken på Louise Halvardssons diktsamling. Dessutom finns min bok Nyårsfesten dissekerad i Anna Nordenstams del av antologin Samtida svensk ungdomslitteratur.

Så varmt välkommen till Närproducerat 24 november klockan 9.00-15.00 i Litteraturhuset på Heurlins Plats i Göteborg. Arrangörer är Kultur i Väst, Författarcentrum Väst och Stadsbiblioteket Göteborg. Mer information, fullständigt program och anmälan hittar du hos Kultur i Väst.

Kommentarer

  1. Synd att man inte bor lite längre söderut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det irriterande, avståndet mellan rikets första och andra stad.

      Radera

Skicka en kommentar