Fortsätt till huvudinnehåll

Om Taggad på Insta

Idag är jag stolt och glad över den fina uppmärksamhet Taggad på Insta fått de senaste veckorna! I boken försöker Erik hjälpa Tara när hon blivit utsatt för näthat och utan att avslöja upplösningen kan jag säga att boken fungerar utmärkt som underlag till diskussioner om sociala medier och källkritik ... Taggad på Insta är även ett lättläst vardagsäventyr om vänskap och kärlek, som passar på mellanstadiet.

Västmanländskans bokblogg skriver: "Den här boken kan vara en bra ingång till att få igång ett samtal om hur vi beter oss mot varandra på Internet och hur man gör om någon blir utsatt för hat. Den ger tillfälle att reflektera om vad och hur man skriver på nätet. Den här berättelsen har ett lätt språk, men författaren har lyckats att få den trovärdig och nära barnens vardag."

Prickiga Paula skriver: "Taggad på insta är en fin och enkel bok om nätmobbning men också en bok om vänskap och den första kärleken. Jag gillar Erik och Tara så fint att de blev kompisar genom bokfika på biblioteket!"

BTJ:s lektör skriver: "En aktuell bok som kan hjälpa ungdomar att hitta redskap mot nätmobbning ... jag hoppas på fler böcker i samma serie." Marianne Ericson, BTJ-häfte nr 21/2017.

Och Skolbiblioteken i Växjö tar upp Taggad på Insta i sitt Instagramflöde ...Taggad på Insta finns att köpa bland annat hos Nypon förlag, Adlibris och Bokus. Och att låna på biblioteket!

Kommentarer

  1. Vad roligt med all positiv respons på boken. Grattis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det känns extra bra att verkligen SE när boken används :-)

      Radera

Skicka en kommentar