Fortsätt till huvudinnehåll

Vårens böcker till tryckeri

Den som följer en författares blogg borde väl få tjuvkika lite på kommande böcker? Jo, det tycker jag. Idag skickas vårens böcker till tryckeriet och jag bjuder på en exklusiv förhandsvisning av omslagen, med baksidestexter och allt.

Samtliga böcker ges ut av Nypon eller Vilja förlag och kommer finnas tillgängliga i slutet av januari 2018. Framöver ska jag berätta mer om var och en. Trevlig vecka!Kommentarer

  1. Svar
    1. Ibland så blixtrar jag till, för att sedan fastna i allt för mycket surfande i sociala kanaler :-) Men att jag kan jobba med så helt olika typer av projekt hjälper nog till att hålla ångan uppe.

      Radera
  2. Så många! Kul :) Och jag bara smälter av Djurungars omslag.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar