Fortsätt till huvudinnehåll

Hack i kurvan

Den här veckan har verkligen inte blivit så produktiv som jag tänkt. Förutom att det kommande valet bidrar med utropstecken, frågetecken och ännu gråare hår - har veckans arbete störts av en massa "issues" på hemmaplan. Jag ska inte berätta om allt men bland annat är bygget av mitt nya kontor försenat, vilket innebär att det inte blir någon kombinerad invigning och bokrelease i september. Super-surt! Men någon form av invigning hoppas jag förstås att det blir längre fram.

Alla krångelfrågor som dyker upp tar mycket energi och jag har svårt att hitta tillbaka till rätt arbetsflyt när jag blivit störd. Just detta är en av mina utmaningar med att vara egenföretagare. Hade jag suttit på min gamla arbetsplats med kollegor och en lång att-göra-lista, hade jag kommit igång snabbare efter ett "hack i kurvan". Trist men sant. Och ingenting att gräva ner sig i, med tiden kanske jag kan bli bättre på det här.

En ljuspunkt är ändå att jag börjar ana en viss form i min pågående berättelse. Som jag skrev häromveckan, har jag fått positiv återkoppling på ett inskickat manus. Men förlaget ville att jag skulle göra berättelsen längre och det är det jag håller på med nu. Eller rättare sagt, jag skriver två nya delar som ska passa ihop med den första. Vi får se vad det blir. En annan rolig sak är att ett bibliotek vill boka mig för en föreläsning om lättläst, för inbjudna bibliotekarier, lärare och fritidspedagoger.

Och med detta, kära läsare, önskar jag en trevlig fredag! Bilden nedan får symbolisera mitt pågående skrivprojekt ...

Kommentarer