Fortsätt till huvudinnehåll

Nya kontoret

Ärligt talat, det är inte mycket författarjobb för mig just nu. Som jag skrivit förut är de mycket som snurrar i livet och det stjäl min koncentration. Men jag ser viss ljusning på flera plan, plus att jag faktiskt vågar tro att skrivarlyan blir klar under veckan. Egentligen är det ofattbart att byggprocessen för en enkel liten stuga kan strula så mycket, men tack vare att vi själva varit aktiva kommer slutresultatet att bli bra!

Att inreda nya hemmakontoret kommer förstås också att stjäla skrivtid ;-) men det är i varje fall en positiv och kreativ process. Jag får ta lite i taget och starta med skrivbordet. Jag ska köpa ett nytt skrivbord som både är sitt- och ståvänligt. Det är lätt att slarva med ergonomin när man jobbar i egen regi. På min tidigare arbetsplats hade vi miljörond med en sjukgymnast varje år, riktigt så är det ju inte i min lilla firma.

Jag bokade en inredare på "det stora möbelvaruhuset" och fick tips kring hur jag kan inreda mitt nya rum. Även om jag redan hade en plan för möbleringen (tänkte över detta när jag skulle placera ut eluttagen) så fick jag flera nya idéer. Jag har redan köpt hem skrivbordsskivan och tre stora skåp där jag ska förvara böcker. Tänk, mina böcker ska snart finnas lättillgängliga i fina skåp, istället för i backar längst in i garderoben. Anledningen till att jag köpte hem möbler i förväg är att just dessa ska utgå ur sortimentet och därför var det halva priset. Dumt att inte passa på! Det blir alltså BEKANT skrivbord och GALANT skåp.

Kommentarer