Fortsätt till huvudinnehåll

Och så var det fredag

Där blåste en arbetsvecka förbi igen ... Ibland kan man sätta likhetstecken mellan "mycket att göra" och "få blogginlägg" och det här är en sådan vecka. Tillsammans med redaktören på förlaget håller jag på att redigera nästkommande Minifakta om djurungar, samtidigt som jag har påbörjat ett nytt manus för ännu en bok i samma serie.

Jag har även planerat kommande författarbesök, sökt stipendier och skött om bokföringen. Dessutom har jag börjat läsa in mig på ett moderatoruppdrag på Bokmässan i Göteborg. Jag kommer hålla i trådarna för samtalet När variationen får vara subjekt med Hanna Landahl och Mika Ihanus.

Som lök på laxen har jag lämnat ifrån mig en offert som rör ett riktigt spännande projekt som jag gärna vill bli delaktig i (och tyvärr inte kan berätta mer om ännu) och träffat ett bibliotek för att diskutera formerna för en läsklubb för ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning.

Och så gick en författarvecka, trevlig helg!

PS. Jag har tänkt att skriva ett inlägg om den nya rapporten Ungar och medier 2019, där man bland annat kan se att barn och unga läser allt färre böcker. Ber att få återkomma i ämnet och lägger upp en bild på några läsande bildbanksbarn ...


Bild av Виктория Бородинова från Pixabay

Kommentarer