Fortsätt till huvudinnehåll

Kanelbullens dag

Efter Bokmässan är det lätt att hamna i läget "världen behöver faktiskt inte en enda bok till". Men den här gången lämnade jag mässan med massor av positiv energi. Arbetslusten har varit på topp och jag har under veckan kunnat beta av flera punkter på "att-göra-listan-som-aldrig-tar-slut".

Jag har även forskat och planerat innehåll till nya faktaböcker. Just nu håller jag på med fyra helt olika ämnen som ska bli faktaböcker nästa år. Dessutom har jag lyckats kläcka några nya idéer som förlaget verkar nappa på. Kort sagt, jag har massor att göra - och det känns jättekul! I nästa vecka väntar mer skrivande och ett författarbesök i Stenungsund.

4 oktober är kanelbullens dag och nackdelen med mitt hemmakontor är att ingen fixat några bullar. Men hos Tage på camping fikas det minsann ...


Bilden är ur min första bok Guldtian, illustrerad av Catharina Nygård.

Kommentarer