Fortsätt till huvudinnehåll

Digitalt författarsamtal

Arbetsveckan går mot sitt slut och den har varit av det bra slaget. Jag har redan fått "ja tack" när det gäller mitt nya lättlästa manus för vuxna. Det är sällan ett manus antas så snabbt, men när det gäller den här boken är förlaget verkligen på hugget. Om illustratören har tid så blir det utgivning redan i januari 2021! Jag avvaktar att berätta så mycket mer innan jag vet säkert, men jag kan avslöja att det rör sig om en skönlitterär bok med yrkestema för Vilja förlag. 

I veckan har jag haft ett digitalt författarsamtal i samarbete med Region Halland. Vi körde via Zoom och samtalet spelades in. När filmen är klar kommer länets bibliotek att kunna visa den under en period, som ett digitalt författarbesök på distans. 

Inför inspelningen hade jag riggat med dator och extra lampor framför min "ego-bokhylla" och jag tror att resultatet blev helt okej, i varje fall bildmässigt. Någon gång under samtalet fick jag lite hjärnsläpp, men det bjuder jag på. Initiativet till projektet kommer från Region Halland och är ett sätt att stötta kulturen i coronatid. Jag är glad och stolt över att jag fick möjligheten att vara med.

Trevlig fredag!

Dator, lampor och böcker.

Kommentarer