Fortsätt till huvudinnehåll

Sommar på västkusten

Plötsligt blev det sommar på västkusten! Solen värmde oss hela den gångna helgen och den hänger fortfarande kvar. Härligt! Men jag vet att det ska komma in kyligare luft i slutet av veckan. Oavsett väder så jobbar jag på ... 

Jag har arbeat med en ny typ av manus, en kort lättläst berättelse som vänder sig till vuxna som har ett annat modersmål än svenska. I det här fallet har jag flera olika "villkor" att hålla mig till, både när det gäller innehåll och format. Men jag gillar att ha begränsningar när jag skriver, det är lite som en sport för mig. Så länge inget är bestämt, kan jag inte säga mer om detta. Men jag fick i alla fall fin återkoppling när jag lämnade manuset och det är alltid roligt. 

Jag har även arbetat med manuset som jag hoppas ska bli den fristående uppföljaren till Taggad på Insta. Låt oss hoppas att förlaget gillar min nya version! Själv känner jag mig nöjd ... 😀

Något annat jag är nöjd med, är bloggens nya kläder. De senaste dagarna har jag testat flera olika utseenden och nu har jag fastnat för den här mallen. Min förra mall var antik i bloggmått mätt och nu när Blogger ska föra in en ny version av hela verktyget, så tänkte jag att det var dags att byta. Det är mycket "pill" när man byter mall och nu hoppas jag att allt ska funka. Om du upptäcker något som ser tokigt ut, får du gärna hojta!

Och till sist lite reklam ... Just nu föds nya djurungar överallt: i skogen, på fjället, i parker och trädgårdar, vid sjöar och hav. Därför vill jag puffa för böckerna Minifakta om djurungar.

Minifakta om djurungar

Kommentarer