Fortsätt till huvudinnehåll

Redan midsommar!

På något underligt sätt tycker jag att coronatiden går både långsamt och snabbt på samma gång. Och nu är det redan midsommar! Vädermässigt ser det ut att bli århundrades vackraste midsommarafton, just när vi INTE ska samlas kring midsommarstång och stora kalas. Nåja, det är ju bara bra att vårt eget lilla midsommarhäng kommer att kunna umgås utomhus. 

Jag har inte lyckats skriva så mycket den här veckan men jag har fått flera roliga besked. Ytterligare tre böcker är klara för 2021 (nu totalt fyra!) och den roligasta nyheten är att det blir en fristående fortsättning till Mer än bara fotboll och Taggad på Insta. Jag har jobbat med olika varianter av detta manus i två år! Inte hela tiden förstås, men av och till. Nu hoppas jag att Sofia Falkenhem har tid att göra illustrationerna, det avgör tidpunkt för utgivningen. Än så länge vill jag inte avslöja titeln, den är inte helt bestämd, men det handlar såklart om Erik, Tara och Love och temat rör sig kring sociala medier. Det känns superbra att det blir ytterligare en bok om det här gänget eftersom jag vet att böckerna är omtyckta och att de används  väldigt flitigt i många skolor. 

En annan rolig nyhet är att jag idag fick besked om att jag förärats ett av Region Hallands, i coronatid, extrautlysta arbetsstipendier till stöd för konstnärlig yrkesverksamhet. Tack för det!

Trevlig midsommar önskar jag dig! Tvätta händerna och håll avstånd, det är inte över än. 

Mer än bara fotboll, Taggad på Insta

Kommentarer