Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen författarbesök!

Tänk, så var jag ute på författarbesök igen! Senast det hände var i början av mars, sedan tog pandemin över. Måndag till torsdag har jag besökt olika klasser på Torups skola i Hylte kommun. Jag kände mig lite ringrostig, men det gick fint ändå. Jag har haft författarföreläsningar, skrivlektioner och berättarverkstäder - allt beroende på vilken årskurs jag träffat. I nästa vecka så fortsätter jag i samma stil. 

Jag börjar kunna vägen till Torup. Det är rätt långt att köra, tre timmar i bil per dag, men vägarna är i gott skick och omgivningarna vackra. 

I dag har jag tillbringat dagen på kontoret med ett redaktörsuppdrag, en eftersläntrande text från sommarkursen, stipendieansökan och lite bokföring. Även detta, sysslor som tillhör författaryrket. 

Trevlig fredag!

Författarbesök Torups skola.


Kommentarer