Fortsätt till huvudinnehåll

Hallå igen!

Nu har det varit stiltje på bloggen ett tag och anledningen är jobb. Jag har slutspurtat mitt uppdrag på Linnéuniversitet med en andra respons på studenternas texter samt betygssammanställningar. Jag har även dragit igång mina redaktörsuppdrag för olika faktaböcker. På samma gång håller jag på med redigering av mina egna januariböcker och försöker marknadsföra mina nyutkomna. Fullt upp med andra ord! 

Men igår blev jag klar med sommaruppdraget på Linnéuniversitetet. Visserligen startar höstens kurs Att skriva barnlitteratur redan på fredag, men då ska jag enbart presentera mig på ett digitalt möte. Först i oktober/november är det dags för den uppgift jag ansvarar för. 

Nu ska jag fokusera på böcker och författarbesök. För nu blir det författarbesök igen! I och med viruset så försvann alla vårens bokningar. Men med start i nästa vecka blir det både författarprat och skrivlektioner hos årskurs f-6 på Torups skola i Hylte. 

Idag har jag träffat en journalist för att berätta om mina nyutkomna böcker. Jag känner mig helt upprymd efter samtalet. Jag har ofta svårt att stanna upp och njuta av att något är klart, men när jag ska prata om böckerna så måste jag vara här och nu. Det var ju också lite festligt att fixa håret och ta fram en klänning. Annars är det mest praktiska gå-ut-med-hunden-kläder som gäller om dagarna. Jag är verkligen stolt över höstens böcker!
Kommentarer