Fortsätt till huvudinnehåll

Snusk på Snap

Och så var det fredag igen! Halva den här veckan har jag tillbringat på Torups skola med fler författarbesök och skrivlektioner. Nu har jag träffat skolans elever i årskurs 1-6 och projektet är över för min del. Jag fick fin återkoppling, både när det gäller innehåll och framförande, och jag tycker själv att det fungerat bra i de olika klasserna. Högt intresse, många smarta funderingar, arbetsglädje och fantasi! 

Övriga projekt rullar på, även om jag inte är på kontoret. Nu har jag ägnat två dagar åt att komma ikapp med bokföring och redigering av två böcker. Eftersom min dator har klagat över full hårddisk, har jag även rensat bland filer och flyttat en del material till en extern disk. Inte så kul arbete, men nödvändigt! Då är det roligare att skriva avtal när det gäller kommande böcker och det har jag också fått göra den här veckan ... 

I de flesta klasser jag besöker har man läst Taggad på Insta och pratat om hur vi är mot varandra i sociala medier och jag får alltid många frågor om just den här boken. Därför är det extra roligt att det blir en ny bok om Erik, Love och Tara. Den kommer att heta Snusk på Snap och som du anar av titeln, så kan vi fortsätta prata om hur vi är mot varandra i sociala medier (och alla andra ställen ...). 

Jag vill också tipsa om att läsa Mer än bara fotboll, som är den första boken om det här kompisgänget. Den handlar om att vara avundsjuk på en vän. Snusk på Snap kommer ut på Nypon förlag i januari 2021 och även denna gång är det proffsiga Sofia Falkenhem som illustrerar.


Kommentarer