Fortsätt till huvudinnehåll

Lapp på lapp

 Lapp på lapp men ingen söm, är gåtan där svaret är "ett kålhuvud". Bilden nedan föreställer också lapp på lapp men det här är upptakten till min nästa lättlästa biografi. Förhoppningsvis hittar jag snart den röda sömmen mellan lapparna ... Det är meningen att bilden ska vara suddig, jag är ännu inte redo att avslöja vem jag skriver om. 

Den här veckan har innehållit en hel del planering inför kommande faktaböcker. Jag har bland annat skickat över ett par synopsis till förlaget för påseende. Vi har även fixat med de sista (?!) justeringarna av kommande boken Fakta om käpphästar, som jag skriver tillsammans med Angelica Öhrn. 

Som vanligt har veckan gått för snabbt, extra snabbt eftersom jag hade lite höstlov i måndags. Nu tar jag i varje fall helg. Trevlig fredag! Virusläget till trots ...Kommentarer