Fortsätt till huvudinnehåll

Korr Gustav Vasa

 Inget majväder hos mig idag ... grått, småregnigt och kallt. Men utanför mitt fönster är körsbärsträdet på väg att slå ut. 

Den här veckan ska Gustav Vasa - Ett liv släppas till tryck. Jag börjar få "tryckångest" och har dubbel- och trippelkollat en massa årtal och stavningar av olika namn. Dessutom dyker fula upprepningar upp i texten - alltid lika konstigt att jag hittar dem så här på slutet! Eva på Alltext har som vanligt gjort en snygg layout och jag längtar efter att hålla färdig bok i min hand, fast det dröjer till september. 

Jag har haft fullt upp och har precis levererat två nya manus till Fakta om-böcker. Böckerna ska komma ut i januari 2022 och jag väntar med att berätta vad de handlar om. Men jag kan avslöja att det rör sig om två helt olika, och väldigt intressanta ämnen. 

Idag har jag blivit intervjuad av radioprogrammet Klartext. Vi pratade om parasport och jag vet att inslaget ska bli väldigt kort, håller tummarna för att reporten kan klippa ihop något vettigt av det jag sa. Klartext är ett nyhetsprogram på lättare svenska, och för mig är det en ära att medverka!  Kommentarer