Fortsätt till huvudinnehåll

Läsning Pågår Linköping

 I veckan fick jag ett roligt meddelande ... det var nämligen Författarcentrum Öst som hörde av sig och berättade att jag blivit "önskad" till årets upplaga av Läsning Pågår Linköping. Om jag ville vara med? Jo, jag ville vara med! 

Så i höst är jag en av författarna i Läsning Pågår Linköping, en lässatsning där kommunen erbjuder författarbesök i skolorna. Författarcentrum Öst står för kvalitetssäkrat innehåll, förberedelser och bokningar av författare, medan kommunens bibliotek och skolbibliotek ser till att eleverna får tag på de medverkande författarnas böcker.

Är du rektor, lärare eller skolbibliotekarie i Linköping och vill boka mig till åk 3, hör av dig så förmedlar jag praktisk information. Tillsammans skapar vi läsglädje!

Hos Författarcentrum finns mer information om mina författarbesök. Kommentarer