Fortsätt till huvudinnehåll

Sommarboken i Kungsbacka

 I lördags gjorde jag ett författarbesök i samband med att biblioteken i Kungsbacka drog igång årets upplaga av projektet Sommarboken. Bibliotekets arrangemang var även en programpunkt i Kungsbacka kulturfestival, som pågick under hela den här helgen. 

Författarbesök utomhus är alltid en utmaning, men det blev verkligen toppenbra! Lagom vackert väder och en intresserad publik. Och jag fick väldigt fin återkoppling via Författarcentrum efter besöket, vilket såklart är både roligt och viktigt för mig. 

"Fantastiskt fint författarbesök. Ann-Charlotte Ekensten anpassar fint efter lyssnarnas behov och intressen. Vi hade en väldigt intresserad liten lyssnarskara men eftersom vi var utomhus var det flera som lyssnade till besöket. Det var väldigt bra!"

Vill du boka in mig för författtarbesök i höst eller nästa vår, så finns information om mina författarbesök på min sida hos Författarcentrums förmedling. Hösten börjar bli fullbokad, men hör av dig - kanske kan vi få ihop något bra ändå. Och inför våren 2023 är möjligheterna än så länge oändliga! 
På min kontakt-sida kan du läsa tips om hur författarbesök kan finansieras, det finns bidrag att söka från Kulturrådet, Region Halland och Västra Götalandsregionen. 

Jag ser fram emot ett samarbete! 

Foto: Kungsbacka bibliotek


Kommentarer