Fortsätt till huvudinnehåll

Sommartider, hej!

 Det börjar dra ihop sig till sommartider i vår familj. I år har vi "slalomsemester", lite tidigt och lite sent - och med en del jobb i mitten. Anledningen är att vi sicksackar mellan dotterns sommarveckor på korttids och sonens sommarjobb. 18-åringen hanterar såklart sitt jobb alldeles själv, men mammahjärtat vill ändå inte resa för långt bort när han är ensam på hemmaplan. Kanske nästa år ... 😊 

Mitt eget sommarjobb består i att färdigställa manus till nästa lättlästa biografi och att skriva två nya skönlitterära manus. Det låter ganska mycket men jag har en bra plan, så jag tror att det ska lyckas. Dessutom kan jag ägna mig åt "nöjesskrivande" när dottern är på sommarkorttids. 

Men här och nu firar vi midsommar, och jag önskar dig en trevlig sommar! 

Foto: Pixabay


Kommentarer