Fortsätt till huvudinnehåll

Fredagsblogg

 I början av året hade jag inte så många författarbesök inplanerade för våren, vilket kändes ovant och faktiskt lite oroligt. Nu har det på kort tid trillat in flera förfrågningar och vårterminen börjar se ut som vanligt, en lagom variation av författarbesök och tid på kontoret. För jag vill ju skriva nya böcker också! 

Just nu redigerar jag böckerna som ska komma ut i augusti. Det är för tidigt att presentera titlarna, men jag kan avslöja att det blir en Mytiska väsen, en Vilja jobba, två Minifakta och förhoppningsvis ytterligare en skönlitterär ... 

Men i mitt jobb kan jag inte bara skriva och prata om böcker, jag behöver sköta företaget också. Så nu avslutar jag veckan med en dos bokföring. Som vanligt, håller Billy mig sällskap på kontoret. 

Trevlig fredag!

PS. Är du intresserad av att boka mig för författarbesök eller skrivlektioner, så kan du läsa mer i min presentation hos Författarcentrums förmedling. Kommentarer