Fortsätt till huvudinnehåll

Känd från pressen

Idag var artikeln om Tage och mig i lokaltidningen. Jag kan tyvärr inte länka eftersom den inte finns på nätet. Men om journalisten säger okej till att lägga upp en bild så publicerar jag den här. Jag har i varje fall fått många hurrarop av vänner och kollegor som sett artikeln och det känns stärkande. Själv fick jag en smärre chock då rubriken "Tage skall skapa läslust" dök upp i ett mediabevakningsmail på jobbet. Namnet på min arbetsplats nämns i artikeln och därför dök den upp även där. Så nu är det knappast någon hemlighet vad jag håller på med när jag inte är på kontoret. Men jag är stolt över böckerna så det må vara hänt.

I helgen ska jag testa att skriva något som jag aldrig försökt mig på förut. Vågar inte "outa" vad det är ännu, kan bara säga att jag har beställt ett kursbrev ...

Kommentarer