Fortsätt till huvudinnehåll

Bokrelease, del 1

Idag var det äntligen dags för den första bokreleasen på bokbussen! Och jag kan säga direkt, att jag är väldigt glad att jag har ännu en tur framför mig. Det har varit fantastiskt roligt att träffa gamla och nya läsare, att få presentera mina nya böcker och att bara få vara i bokbussmiljön.

Besöksantalet varierade stort mellan bokbussens olika hållplatser så jag har haft allt från pratstunder med enstaka tioåringar, till högläsning för en grupp andäktiga fyra-femåringar och en proppfull buss där jag signerade så pennan glödde. Jag hade även en riktigt långväga gäst som tittade in.

Jag är verkligen nöjd med eftermiddagen och kvällen men även väldigt trött så jag låter bilderna tala ...

Alla som köpte böcker fick fina Tukan-påsar.
Stolt författare ser fram emot att visa upp sina nya alster.
Bilderbokshörnan längst bak i bokbussen.
Och så fick vi som jobbade bokbuss-fika!
Bibliotekarien Ann-Britt har hjälpt till med evenemanget.
Bokbuss i solsken.
Sonen och maken kom för att hjälpa till.
Två besökare som hade träffat på Tage tidigare!
Ibland var det trångt om saligheten :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar