Fortsätt till huvudinnehåll

Augustpriset till Jessica!

Idag blev det aldrig ljust ute och jag är så trött att tanken på läxläsning med kidsen golvar mig ...

Men jag vill bara inflika att jag tippade rätt när det gäller Augustpriset till 2015 års bästa barn- och ungdomsbok. Det BLEV När hundarna kommer av Jessica Schiefauer! Tänk att tilldelas detta prestigefyllda pris TVÅ gånger - mycket respektingivande. Jessica fick Augustpriset även 2011 för den häftiga boken Pojkarna. Som kronan på verket är jag bekant med denna begåvade författare, vilket gör mig lite extra mallig ;-)

Vill du få mer Augustkänsla så titta in till bloggen Endast Eböcker. Bokskorpionen var publik på galan igår har skrivit ett föredömligt referat.

Kommentarer

  1. Återigen, tack för värmande beröm för mitt inlägg! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar