Fortsätt till huvudinnehåll

Fräschar upp bloggen

Stormen Gorm härjade runt vårt hus natten som gick och att det blev knapert med sömn känns nu. Men jag har i alla fall tagit mig an en liten uppfräschning av bloggen. Min vän Niina har nämligen gjort ett nytt blogghuvud och som du ser föreställer det mitt huvud ;-)

Niina är inte bara skicklig med Photoshop, hon är även en inbiten utövare av scrapbooking. På bloggen Design in Papers kan du se flera av hennes fantastiska alster, bland annat här. Förutom huvudet har jag bytt typsnitt på alla texter, men jag har ännu inte bestämt om jag gillar Verdana. Vad tycker du?

Jag vill också tipsa om att Vilja förlag har publicerat en intervju som handlar om Emmas liv på sin webbsida. Om du är nyfiken hittar du den här.

Over and out, godnatt!

Kommentarer

  1. Jättebra bild på dig, och snyggt blev det på bloggen. Bra intervju också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Marie-Louise! Duktig fotograf ;-)

      Radera

Skicka en kommentar