Fortsätt till huvudinnehåll

Radiointervju från tåg

Resan till Sveg var lång och tröttsam. Jag skulle ta tåget upp till Västerås för att möta upp Angelica och sedan fortsätta norrut i hennes bil. Men mitt tåg stod stilla över en timma utanför Laxå så vi kom iväg senare än planerat. Sedan var bilfärden genom Härjedalen rätt dryg så vi var väldigt trötta när vi kom upp. Men målet var värt varenda mil! Mankellgården ligger på en vacker sluttning med utsikt över en stor sjö. Vi var helt saliga när vi slog oss ner på altanen med en sen middag. Jag ska bjuda på bilder från huset och omgivningarna i ett kommande blogginlägg.

På vägen upp gjorde jag ett litet inhopp i P4 Halland för att berätta om min skrivarresa. Egentligen skulle jag hunnit upp till Västerås i tid till intervjun men tågstrulet gjorde att jag fick jag ta samtalet på tåget. Först var det så dålig täckning att Anna inte fick tag på mig, men sedan fick vi faktiskt ihop ett samtal. Om du är nyfiken kan du lyssna här:

Kommentarer