Fortsätt till huvudinnehåll

Lättläst på Bokmässan

28 september-1 oktober arrangeras den stora Bokmässan i Göteborg. I år har åsikterna om att delta eller avstå Bokmässan diskuterats på många olika håll. Själv vill jag inte låta någon ta årets stora bokfest ifrån mig och på något sätt tror jag att många goda krafter tar udden av det som är ont.

I år kommer jag inte finnas på plats lika mycket som jag brukar, vilket beror på helt andra omständigheter. Men en tid då jag definitivt finns på en bestämd plats är fredagen 29 september klockan 10.00-10.30 på Litteraturscenen. Då ska nämligen Lina Stoltz och jag samtala under rubriken Varför skriva lättläst? Det blir både "hårda fakta" och personliga reflektioner. Lina kommer precis ut med sin första bok på lättläst svenska, Flytten, vilket gör oss till förlagskollegor på Nypon förlag.

Kommentarer

  1. Kul, och roligt att lättläst uppmärksammas på bokmässan!

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Då får vi ju en chans att ses irl :-)

      Radera

Skicka en kommentar