Fortsätt till huvudinnehåll

Debutantbloggen

Jag har läst Debutantbloggen sedan den startade. Innan jag själv debuterade som författare läste jag bloggen slaviskt, som en "instruktionsbok". Även om jag numera läser den lite mer sporadiskt så tröttnar jag aldrig på att ta del av andra författares arbetsprocesser. Dessutom är jag nyfiken på nya namn och på senare år har jag alltid känt igen någon av bloggarna från andra skrivsammanhang, vilket är lite extra kul.

Den här veckan delar årets debutantbloggare med sig av sina antagningshistorier. Det där ögonblicket jag själv drömde om i nära fyra är och när det väl inträffade, inte alls blev som jag tänkt mig. Faktiskt är detta ett av mina mest lästa blogginlägg och jag tänkte att det kan passa med en repris idag. Håll till godo med Mitt första förlagskontrakt.

Kommentarer

  1. Så de slogs om dig i slutändan - så himla roligt (trots övriga omständigheter i ditt liv vid det tillfället)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Slogs, är ett starkt ord i sammanhanget...

      Radera

Skicka en kommentar