Fortsätt till huvudinnehåll

Lång att-göra-lista

Direkt efter nyår skrev jag att jag kände mig trögstartad. Hur det känns nu hinner jag inte fundera på, för jag har massor att göra! I förra veckan hälsade jag på hos Nypon förlag i Helsingborg. Jag hade arbetsmöten med både förläggare och marknadsansvarig och detta resulterade i många nya punkter på min "att-göra-lista". Jag ska skriva fler faktaböcker, fler Tyra och fler Linus. Plus att jag har några andra pågående skrivprojekt ... På listan hamnade även en hel del marknadsföring. Förlaget sköter vissa saker men som "gammal" marknadsförare har jag även egna idéer jag vill testa.

Besöket avslutades med ett härligt mingel för att fira vårens alla böcker på Nypon och Vilja. Där träffade jag författarkollegor och andra trevliga människor i branschen. På bilden nedan hittar du mig med Lena Maria Nordstrand som är förlagschef på Nypon och Ann Gomér som är författare och företagare på Bona Signum.

Kommentarer