Fortsätt till huvudinnehåll

Lussekatter och väntan

Under veckan som gått sedan senaste blogginlägget så har jag tokjobbat med faktabokmanus och julpysslat med förkyld dotter. Även den här veckan arbetar jag vidare med fakta och just nu ser jag inte skymten av något skönlitterärt. Under första halvåret 2020 kommer jag dessutom arbeta med ett uppdrag i ett läromedelsprojekt. Var sak har sin tid, mina berättelser får vänta.

Och på tal om att vänta ... December är den tid på året då många författare väntar in stipendiebesked, så även jag. Inför hösten har jag sökt fyra stipendier och tyvärr har jag redan fått avslag på två. Övriga besked ska komma i månadsskiftena december/januari respektive januari/februari - låt oss hoppas på något positivt! Jag överdriver inte när jag säger att pengarna verkligen behövs. Under tiden jag väntar (och skriver fakta!) så mumsar jag lussekatter, saffran är bra mot allt.

Kommentarer