Fortsätt till huvudinnehåll

2021

 Måndag och vardag i skrivarlyan. Kanske är det dags för jobb även hos dig? Mitt jullov har varit fint. Ganska stillsamt. Men vi börjar kunna det här med utomhuskalas. Under två veckor har vi hunnit fira jul, nyår och en födelsedag med soppa, grillkorv och brasa. 

Nu ska det bli kul att jobba igen! Under jullovet påbörjade jag en översättning och den hoppas jag bli klar med idag. Sedan ska jag fortsätta arbeta med mina texter om Gustav Vasa. Det ska bli både en biografi och en faktabok om 1500-talskungen som tog Sverige ut ur medeltiden. 

Jag fick veta att Taggad på Insta är slutsåld, men håll ut - nya böcker är på väg från tryckeriet! I slutet av januari levereras både Taggad på Insta och den fristående uppföljaren Snusk på Snapchat. Boka och bevaka hos Nypon förlag eller hos nätbokhandlare som Bokus och Adlibris. 

Böckerna handlar om upplevelser på nätet och funkar fin-fint för tyst läsning eller högläsning med eftersnack i klassen, kanske främst på mellanstadiet eller inom särskolan. Kommentarer