Fortsätt till huvudinnehåll

Inför Litteraturveckan

 Förberedelser pågår. I nästa vecka "träffar" jag 15 skolklasser under Göteborgs digitala Litteraturvecka. Jag har gjort en hel del digitala författarbesök under pandemiåret och även om det är annorlunda mot att träffas i verkliga livet - så blir det bra! Här kan du läsa mer om Litteraturveckan ... 

Mina förberedelser har bestått av att ta fram en presentation, ha kontakt med lärare och testa olika tekniklösningar. Nu känner jag mig redo inför veckan. 

För övrigt har jag arbetat vidare med den andra Gustav Vasa-boken. Det ska ju bli två och det är inte bara att kopiera, klistra in och stryka ... Fakta om Gustav Vasa är inte bara betydligt kortare än Gustav Vasa - Ett liv, den vänder sig också till en helt annan målgrupp, vilket kräver ett annat tilltal. 

Och nu tänker jag ta helg ... 

Foto: PixabayKommentarer