Fortsätt till huvudinnehåll

Närskrivet och Leva tills jag dör

 Jag är en av 52 halländska författare som medverkar i antologin Närskrivet. I Närskrivet finns något för alla; feelgood, deckare, essäer, historia, poesi, barn- och ungdomslitteratur och mycket annat. Mitt bidrag till antologin är Nyårsfesten, en lättläst ungdomsbok som nu får nytt liv i ytterligare ett sammanhang. Innan Nyårsfesten blev bok första gången, framfördes texten som monolog i Riksteaterns manustävling NyText. 

Närskrivet ges ut av Hallands Författarsällskap, med stöd av Rahms stiftelse och Region Halland. Antologin kommer bland annat finnas tillgänglig på biblioteken i Halland.

För ett par veckor sedan intervjuade lokaltidningen Norra Halland mig och jag fick berätta om både Närskrivet och min lättlästa feelgood Leva tills jag dör. Nu finns artikeln på tidningens webbsida, du kan läsa den här. Kommentarer