Fortsätt till huvudinnehåll

Trevlig bokhandel i Lysekil

Vi är på sensommar/tidighöst-tur med husvagnen. Eftersom vi sällan vill hänga på campingen en hel dag gjorde vi en utflykt till Lysekil. Att få lite Bohuskänsla passade utmärkt en solig dag som den här. Dessutom har jag tillbringat halva mitt liv på en segelbåt och kan få lite abstinens ibland.

Hur som, i Lysekil finns en fantastiskt trevlig bokhandlare som ofta arrangerar författarbesök och signeringar. Jag fick frågan om jag kunde komma dit i augusti, men fick tacka nej då det krockade med min utbildning. Men nu bokade vi in en helg till våren. Framförhållning, javisst! Kul ska det bli i varjefall.

Hoppas nu inte dagen sammanfaller med min examenshelg på utbildningen ...


Bokhandeln i Lysekil känns som en "levande" bokhandel. Fullt av folk som kom och gick, frågade efter böcker, brevpapper eller kartor. En skön känsla i internethandelns tidevarv.

Kommentarer