Fortsätt till huvudinnehåll

Vilja förlag

Nu har jag pratat med så många om den här nyheten att det knappt känns som en nyhet längre. Men det jag tänker på är något fantastiskt roligt ... Jag har fått ett nytt manus antaget!!! Den här gången av Vilja förlag. Vilja är en del av Nypon förlag och där organiseras utgivningen av lättläst för vuxna.

Mitt antagna manus vänder sig till unga vuxna med intellektuell funktionsnedsättning och jag är så vansinnigt stolt över att få göra den här boken. Jag vill att det ska finnas litteratur för alla, oavsett förutsättningar och smak. Och det här är en grupp som än så länge har alltför lite att välja på.

Det är utgivning hösten 2015 och i januari börjar vi jobba aktivt med manuset. En fin karamell att suga på så länge :-)

Kommentarer

  1. Wow, vad roligt! Din produktivitet är verkligen imponerande :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Jag skriver intensivt i perioder, däremellan ingenting.

      Radera

Skicka en kommentar