Fortsätt till huvudinnehåll

Adventsutlottning - första advent

Den första tävlingsomgången är avslutad!

Under mitt debutår 2014 har jag kommit ut med fyra böcker fördelade på två olika förlag. Det firar jag här på bloggen med en adventsutlottning där du har chansen att vinna en bok varje vecka i advent. Fyra böcker för fyra söndagar – kan inte bli mer passande!

Första adventsveckan lottar jag ut Minigolftävlingen. Böckerna i serien Tage på camping vänder sig till nybörjarläsare 6-9 år, men passar även bra att högläsa för yngre barn. Tage och pappa ställer upp i campingens minigolftävling. Det är en svår bana. Speciellt sista hålet. Men Tage har fått ett tips ...

Om du vill vara med i utlottningen, lämna en kommentar till det här inlägget eller skicka ett mail till adressen: ekensten(snabel-a)gmail.com

Tänk på att din kommentar måste leda till en källa där din mailadress finns. Jag behöver ju kontakta veckans glada vinnare för att ta reda på vart boken ska skickas.

Den här lottningsomgången pågår fram till fredag 5 december klockan 12.00. Sedan drar jag en vinnare under eftermiddagen.

Jag hoppas att du vill hänga på och sprid gärna adventsutlottningen bland dina vänner. Om du tipsar om den här veckans utlottning på din blogg eller Facebook-sida får du två lotter (meddela mig i din kommentar eller mail). Om böckerna inte passar just dig kanske du vinner en present att ge bort.

Lycka till!