Fortsätt till huvudinnehåll

Studier i språkträning

Från och med den här veckan går jag ner i arbetstid på mitt ordinarie arbete. Främsta anledningen är att få tid till mina studier. Jag läser till handledare för språkträning enligt Karlstadmodellen. Det är en pedagogisk modell inom ramen för den humanistiska teorin och den används bland barn och vuxna med olika språksvårigheter. Utbildningen är totalt tre år på halvfart och under våren ska jag göra mitt examensarbete.

Jag hoppas och tror att det även finns möjlighet för mig att hålla igång ett kontinuerligt skrivande. Men inte idag inte. Det är tenta till helgen så idag och imorgon är det studier som gäller!

Men jag hann ändå skicka iväg ett nytt manus som jag arbetat med en tid. Den här gången till ett av förlagen där jag redan är utgiven. Alltid lite läskigt ...

Kommentarer