Fortsätt till huvudinnehåll

Adventsutlottning

Under mitt debutår 2014 har jag kommit ut med fyra böcker fördelade på två olika förlag. Visst vore det roligt att fira det, här på bloggen?! Därför drar jag igång en adventsutlottning med chans att vinna en bok varje vecka i advent. Fyra böcker för fyra söndagar – kan inte bli mer passande!

Du tävlar genom att kommentera aktuellt adventsinlägg eller så skickar du ett mail. Varje fredag veckan efter adventssöndagen lottar jag ut en bok bland er som anmält sitt intresse.

Tidplan för adventsutlottningen:

Första adventsinlägget blir 30 november med lottning 5 december.
Andra adventsinlägget blir 7 december med lottning 12 december.
Tredje adventsinlägget blir 14 december med lottning 19 december.
Fjärde adventsinlägget blir 21 december med lottning 26 december.

Jag hoppas att du vill hänga på och sprid gärna adventsutlottningen bland dina vänner. Om böckerna inte passar just din läsinriktning kanske du vinner en present att ge bort. Jag kommer att lotta ut böckerna i den ordning de ligger på bilden här nedan. Söndagen den 30 november drar vi igång.

Kommentarer

 1. Svar
  1. Kul att du hänger på, Agneta! Vi kör igång om en vecka.

   Radera
 2. Och här ramlade jag in på din blogg. Jag hänger på jag också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Pia, vi börjar på söndag.

   Radera

Skicka en kommentar