Fortsätt till huvudinnehåll

Emma-nyheter

Augusti startar med viss höstterminsdepp. Det är alltid en utmaning att växla från lediga "hejsan-hoppsan-dagar" till väckarklockor, pendeltåg och tider att passa. Ändå har vi en viss mjukstart med ena barnet på fritids och det andra hemma med kompisar. Den riktiga prövningen kommer när båda barnen ska till skolan ...

Som en uppmuntrande överraskning fick jag Christinas idéskisser till Emmas liv - Våga hoppa i mailkorgen (utgivning januari 2016). Jag har skrivit det förr, men gör det igen. Känslan av att se hur någon annan tolkar mina ord i bilder är obeskrivligt fantastiskt häftig! Jag är väldigt nöjd med det jag fick se och vi har bara ett frågetecken att reda ut innan Christina jobbar vidare med bilderna.

Den största nyheten är ändå att de två första böckerna om Emmas liv - Egen nyckel och Kär i kärleken - nu är upplagda i förlagets webbshop! Så det är bara att klicka, även om det tar några dagar innan böckerna kommer.

Kommentarer