Fortsätt till huvudinnehåll

Gott och blandat

Oj, vad det har hänt mycket den senaste veckan. Förutom att vi tog en minisemester och drog iväg med husvagnen till Kolmården förra helgen har det varit mycket på båda mina jobb. Dessutom fick jag ett speciellt meddelande. Det var ett "save-the-date" till den årliga gratifikationsfesten på jobbet. Jag har alltså arbetat på mitt dagjobb i 25 år! I december ska detta firas med guldklocka och middag i vacker miljö. Numera är guldklockorna för lång och trogen tjänst inte så åtråvärda och jag kan nog tillhöra den sista generationen gratifikander. Samma dag som jag fick inbjudan kom även mina friex av Egen nyckel och Kär i kärleken. Det fick mig att tänka.

Böckerna om Emma är så fina! De är i pocketformat men har hårda pärmar och tydlig text på tjockt bläddervänligt papper. Christinas illustrationer är snygga och berättelsen handlar om det som är allra mest spännande - nämligen livet!

För att göra detta blogginlägg till en riktig godispåse så slänger jag in lite Tage också. Det är nämligen dags för signering igen. På lördag 29 augusti firas "Barnens dag" i Lysekil med massor av olika aktiviteter. Bland annat signerar jag Tage på camping hos Akademibokhandeln mellan klockan 11 och 13. Kom gärna dit och säg hej! Och om du är sugen på böcker vet jag att de kör ett osannolikt bra paketerbjudande på alla fem titlarna ...

Kommentarer