Fortsätt till huvudinnehåll

Författare på heltid!

Jaa! Jag har fått min tjänstledighet beviljad! Jag ska arbeta som författare på heltid från och med mitten av februari nästa år och nio månader framåt. Vilken grej! Både härligt och läskigt!

Många tankar cirkulerar ... Ska jag ta tag i ett längre manus? Kommer jag att bli lappsjuk av att jobba ensam? Blir det havregrynsgröt till middag varje dag? Självklart har jag många idéer på gång, både kring manus och andra samarbeten. Tjänstledigheten är inte helt tagen ur luften. Nu ska det bli spännande att se vart allting leder. Tjoho!

Kommentarer

 1. Ååååå!Grattis! Vilken dröm! Ska bli spännande att följa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karin! Jag måste testa någongång annars får jag aldrig veta hur det känns...

   Radera
 2. Kör hårt! Det kommer att bli toppen! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar