Fortsätt till huvudinnehåll

Skriva!

Jag har en del att skriva idag. Hur mycket som helst faktiskt. Därför ska jag inte bli långrandig här på bloggen. Men jag kan ge en hint om att det jag hoppas få färdigt är förslag till baksidestext till fjärde boken om Emmas liv och sista delen av råmanus till en faktabok. Båda böckerna ska komma ut i augusti 2016.

I går kväll var det terminsavslutning med BarnBoksNätet. Vi hade knytis-julbord hemma hos Kerstin Lundberg Hahn och det blev en mysig stund med prat, skratt och god mat. Bland annat talade vi om skrivrutiner och när vi kläcker de bästa idéerna. Är det på cykelturen, över diskbaljan eller med dammsugaren i handen?!

Den här veckan har jag "signeringsvecka" hos Akademibokhandeln i Kungsbacka. Jag var där i tisdags och ska även dit på söndag 20 december klockan 11.30-14.00. Att Tage kommer träffa många nya läsare på julafton kan jag avslöja redan nu :-)

Kommentarer