Fortsätt till huvudinnehåll

Jag återkommer ...

Hoppsan, det var visst november sist jag skrev. Men här kommer ett inlägg daterat i december.

Den här veckan har mycket kretsat kring mitt andra jobb. Dels har jag varit på gratifikationsutdelning efter 25 år i stadens tjänst, dels har jag lämnat in en ansökan om att vara mer tjänstledig under nästa år. Att gratifikationsmiddagen var helt fantastisk kan jag berätta. Däremot vet jag ännu inte hur det blir med tjänstledigheten. Men givetvis återkommer jag i ämnet ...

Jag kan även berätta att jag tilldelats ett vistelsestipendium till det hus i Sveg som Henning Mankell donerat till Författarförbundet och Dramatikerförbundet. Det känns både högtidligt och spännande att åka dit för att skriva. Men det är inte aktuellt förrän till sommaren så jag får återkomma om detta också ...

Just nu har jag massor att skriva. Jag arbetar med flera manus som ska bli klara tills i slutet av januari. Men jag kan faktiskt inte säga mer om detta heller ...

Jag får helt enkelt be om ursäkt för ett intetsägande blogginlägg. Mycket är i görningen, många saker ska falla på plats och jag lovar att återkomma ... :-)

Kommentarer