Fortsätt till huvudinnehåll

Faktaböcker

Just nu känns det som om jag drunknar hos bildbyråerna. Jag jobbar med att ta fram bilder till höstens faktaböcker om friidrott och om djurungar i skogen. Men jag letar även bilder till ytterligare fyra faktaböcker som ska komma under 2017. Återkommer med ämnen när kontrakt är skrivna ... Även om jag tycker att det är supersvårt att skriva lättlästa faktaböcker så är det samtidigt väldigt roligt!

Men imorgon tror jag att jag får ge mig på något skönlitterärt igen, annars blir det för enahanda. Dessutom har jag en deadline för Emma nummer fem som inte ligger alltför långt borta!

För övrigt ser jag fram emot helgen då jag ska åka till Vimmerby för att vara med på en sammankomst för kursen "Att skriva barnlitteratur" som går på distans via Linnéuniversitetet. Gamla elever har blivit inbjudna att delta när nuvarande kurs har terminens sista träff på Astrid Lindgrens Näs. Föreläsningsprogrammet ser väldigt intressant ut och det ska bli jättekul att möta både gamla och nya kursare. Och tänk att åter få promenera på Näs om våren!

Kommentarer