Fortsätt till huvudinnehåll

På kurs

Idag har jag varit på en väldigt bra kurs rörande skatt och deklaration. Jag kan väl inte säga att jag har full koll ännu, men jag hängde faktiskt med riktigt bra. Dels var kursledaren både kunnig och pedagogisk, dels börjar jag känna igen en del. Jag deklarerade egen näringsverksamhet förra året och något lärde jag mig väl då - även om det inte alltid känns så.

För övrigt drack jag kaffe med Stina Stoor och det kändes extra roligt då jag precis beställt hem hennes novellsamling från bibblan. Stina fick nyligen Borås Tidnings debutantpris och har även förärats andra litterära priser.

Efter kursen har jag promenerat i ett underbart soligt och vårigt Stockholm. Jag gick ut till Skeppsholmen och förundrades över moderna skulpturer och att folk faktiskt bor mitt i detta paradis. Nu ikväll har jag jobbat en del. Jag har fått synpunkter på ett manus och har försökt räta upp det. Vi får se om det faller i god jord och blir antaget efter omskrivning ...

Imorgon blir det förlagsmöte, besök på Fotografiska och hemfärd!

Kommentarer